Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Νιώθεις φιλαράκι;

Είσαι ικανοποιημένος με την ζωή σου; Με αυτό που είσαι τώρα; Σ' αρέσει η ζωή σου; Ή απλά έχεις προσαρμοστεί κάπου γιατί σε βολεύει; Φοβάσαι να κυνηγήσεις ότι θες και απλά έχει γίνει κομμάτι μιας πραγματικότητας που σε χαλάει καταβάθος αλλά για να μη ξεβολευτείς παραμένεις όπου είσαι.
Σε μια δουλεία που βαριέσαι, σε ένα μέρος που δεν σ' αρέσει, σε μια σχέση από συνήθεια. Νιώθεις ωραία με τον ευατό σου; Θέλω να πω βρε φιλαράκι ζεις; Απολαμβάνεις; Μυρίζεις; Νιώθεις;
Παθητικές στάσεις. Φοβάσαι το μετά. Όλοι το φοβόμαστε καλό μου, κανείς δεν είναι ατρόμητος.
Κοινοί θνητοί να αντιδρούμε στις αλλαγές γύρω μας όσο και αν δεν μας αρέσουν αλλά πάντοτε να πατάμε στα πόδια μας. Κανείς δεν είπε θα είναι εύκολο. Αλλά θες; Θες να ξεκολλήσεις; Να πας παρακάτω; Να πάρεις την ζωή στα χέρια σου; 
Μην είσαι τόσο βολεψάκιας δικέ μου. Ζήσε. Ότι έχεις. Κανείς δεν είπε να χωρίσεις, να αλλάξεις το μέρος που μένεις ή να παραιτηθείς από την δουλεία. Αλλά φχαριστήσου το ρε παιδί μου!
Δώστου νόημα! Άλλαξε, βάλε χρώμα. 
Κι αν δεν είσαι ικανοποιημένος άλλαξε πάλι. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι αλλαγές. Αναγκαζόμαστε ναι.. Αλλά οι αλλαγές που τις θες εσύ είναι οι καλύτερες! Ξέρεις που θα σε πάνε.. Κι αν δεν ξέρεις δεν πειράζει. Ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου